Achtergrondmuziek Jazzduo

Het Ascot Jazzduo is al jarenlang een veelgevraagd jazzduo voor sfeervolle achtergrondmuziek!

Jazzduo Gitaar Contrabas

Het Ascot Jazzduo bestaat uit Gitaar en Contrabas. Door de ruime ervaring en het uitgebreide repertoire is dit jazzduo bijzonder flexibel. Bovendien is het gemakkelijk verplaatsbaar en dus tijdens hetzelfde feest of evenement op verschillende plaatsen inzetbaar.

Dit jazzduo kan heel zacht spelen zodat men gewoon met elkaar kan blijven praten. Daarom is dit jazzduo perfect voor achtergrondmuziek tijdens een bruiloft, receptie of diner.

Repertoire

Het repertoire bestaat uit bekende jazz standards, bossa nova’s, samba’s, gevoelige ballads, evergreens en zelfs enkele speciaal gearrangeerde popliedjes.

De muzikanten hebben hun conservatorium opleiding met succes afgerond en zijn al lange tijd actief als professionele muzikanten in binnen- en buitenland.

Geluidsfragmenten
  1. There Will Never Be Another You Ascot Jazzduo 1:02
  2. Turks Fruit Ascot Jazzduo 1:18
Reacties – Achtergrondmuziek Jazzduo

★★★★★  “Wij hebben enorm genoten van jullie optreden. Jullie speelden fantastisch en het volume was perfect. Wij konden gewoon lekker met elkaar blijven praten. Het repertoire was ook precies wat wij in gedachte hadden. Ik kan jullie iedereen aanraden.”
Chantal de Jong

★★★★★  “Jullie optreden is goed bevallen. We vroegen om achtergrondjazz en dat hebben we gekregen en de kwaliteit was in mijn ogen goed. Niet te hard is voor ons heel belangrijk en dat was perfect in orde. Jullie hebben onze nieuwjaarsbijeenkomst sfeervol gemaakt. Ik houd jullie in gedachten voor een volgende keer.”
Gerard van der Knaap

★★★★★  “Ons huwelijk was in één woord een sprookje! Jullie aanwezigheid tijdens de receptie en het diner zorgde voor de juiste sfeer die jullie perfect aanvoelden. Wij, en al onze gasten hebben ervan genoten!”
Caroline van Dop

Boek een Achtergrondmuziek Jazzduo voor een scherpe prijs.
Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Jazztrio
DJ