Over ons

AchtergrondJazz verzorgt muziek op maat voor bruiloft, receptie, diner, feest en evenement.

Paul Mulder
AchtergrondJazz is opgericht door Paul Mulder. Paul is zelf professioneel muzikant en DJ. Hij heeft in 1992 met succes zijn conservatoriumopleiding afgerond en is al meer dan 30 jaar actief in de muziek, in binnen- en buitenland.

Paul speelt contrabas en basgitaar in diverse combo’s, musicals en orkesten in binnen- en buitenland. Hij heeft inmiddels vele bekende artiesten mogen begeleiden.
Paul is tevens actief als DJ bij AchtergrondJazz en JazzDJ.nl. Paul verzorgt de meest sfeervolle achtergrondmuziek en de lekkerste dansmuziek op maat in binnen- en buitenland.

Paul beschikt over een ruime ervaring. Hij kent de mensen in de muziekwereld en weet waarover hij praat! Paul is zeer vakbekwaam en kan u uitstekend adviseren!

Inmiddels hebben AchtergrondJazz en JazzDJ.nl de krachten gebundeld en werken zij nu samen onder de naam Muziekbureau Mulder!

Meer informatie over Paul Mulder vindt u op www.paulmulder.nl.

Zeer uitgebreid netwerk
Door zijn jarenlange ervaring beschikt Paul over een zeer uitgebreid netwerk van de beste professionele muzikanten. Daarom kan op verzoek ook eventueel een pianist, saxofonist, trompettist of trombonist geregeld worden.

Alleen beroepsmuzikanten en DJ’s
Alle muzikanten van AchtergrondJazz hebben een conservatoriumopleiding genoten, hebben een ruime ervaring en zijn al jarenlang fulltime professioneel muzikant en/of DJ.

Geluidssterkte
Wanneer achtergrondmuziek gewenst is blijft het volume te allen tijde beperkt zodat u gewoon met elkaar kunt blijven praten!
Wanneer het gaat om dansmuziek kan de geluidssterkte altijd aan uw wensen worden aangepast.

Garantie
Alle afspraken worden in een contract vastgelegd. Dit biedt u de garantie dat alles precies verloopt zoals is afgesproken.

Scherpe prijs
U heeft direct contact met Paul. Wanneer hij beschikbaar is komt hij zelf optreden. Er is dus geen tussenpersoon. Daarom is de prijs bijzonder scherp.

Offerte
U kunt altijd, gratis en geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen.