Achtergrondmuziek

U bent op zoek naar sfeervolle achtergrondmuziek voor uw bruiloft, receptie, diner, feest, borrel of evenement?
Dan bent u bij AchtergrondJazz aan het juiste adres.

Muziek is zeer belangrijk. Muziek kan een feest maken of breken. Daarom moet de muziek goed zijn! Wij zorgen daarvoor.

U kunt kiezen voor live achtergrondmuziek van een jazztrio.
Maar u kunt ook kiezen voor achtergrondmuziek van een DJ.

Nooit te hard

Wij verzorgen sfeervolle achtergrondmuziek waarbij het volume te allen tijde beperkt blijft zodat men gewoon met elkaar kan blijven praten. Op deze manier zorgen wij voor nét dat beetje meer en wordt alles bijzonder stijlvol met een aangename ambiance. Er is ook altijd overleg mogelijk over het repertoire en de tijden en indeling van de sets.

Gevarieerde Achtergrondmuziek

U kunt kiezen uit verschillende muzieksoorten en diverse muziekstijlen.

Instrumentaal, vocaal, big band, jazzduo, jazztrio, solo piano, een heel orkest met strijkers etc. Het kan allemaal. Wij bieden u een bijzonder uitgebreid en gevarieerd repertoire van de beste Smooth Jazz, Lounge muziek, Mellow Jazz, Easy Listening Jazz, Latin Jazz, Soul Jazz etc. Wij houden altijd rekening met uw wensen en passen het repertoire aan de situatie aan.

Diverse Muziekstijlen

In principe kunt u bij ons voor bijna alle muziekstijlen terecht. Want je kan natuurlijk ook lekkere Soul muziek spelen of draaien, ….. als het maar niet te hard is.

Wij verzorgen o.a.: Classic Jazz, Swing, Cool Jazz, Soul Jazz, Fusion, Latin Jazz, Current Jazz, Acid Jazz, Electro Swing, Jazz Dance, Easy Listening Jazz, Smooth Jazz, Lounge, Funk en Soul.

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.