Receptie

Een receptie is een bijeenkomst waarbij men andere mensen ontvangt. Vaak gebeurt dit onder het genot van een hapje en een drankje.

Om een receptie succesvol te maken is sfeervolle achtergrondmuziek onontbeerlijk. De muziek mag absoluut niet te hard zijn.

Achtergrondmuziek

Niets is erger dan elkaar niet kunnen verstaan. Dat zal met onze achtergrondmuziek niet gebeuren! Het volume blijft te allen tijde beperkt zodat men gewoon met elkaar kan blijven praten. Wij zorgen daarvoor. Op deze manier krijgt u nét dat beetje meer en wordt uw receptie bijzonder stijlvol met een aangename ambiance.

Muziek op maat – Live of DJ

U kunt kiezen voor live achtergrondmuziek van ons Jazztrio, of voor lekkere achtergrondmuziek van onze Achtergrondmuziek DJ. De muziekstijl kan naar wens worden ingevuld. Of u nu houdt van Easy Listen Jazz Classics van vroeger, of lekkere Smooth Jazz muziek van nu, van Big Band muziek of Latin muziek, of misschien zelfs van Soul of Acid Jazz, het maakt niets uit. Bij ons kunt u alle kanten op. Uw favoriete muziek zit er zeker bij.

Ga voor 100% zekerheid en boek de achtergrondmuziek voor uw receptie bij AchtergrondJazz.

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bruiloft
Diner