Reacties

AchtergrondJazz verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek en maakt de verwachtingen meer dan waar!
Veel opdrachtgevers weten dit al. U nog niet? Oordeel zelf en lees de reacties van ons Jazztrio en onze DJ.


Reacties – Achtergrondmuziek Jazztrio

★★★★★  “Het was één groot succes! Ik heb fantastische reacties ontvangen. Fijn dat jullie ruim op tijd aanwezig waren. Jullie hebben het ook top gedaan. Tijdens het diner gecombineerd met jullie muziek, kon er goed gepraat worden, wat voor ons belangrijk was. De muziek keuze was goed en eigenlijk was alles goed. Niets aan op te merken. Wij kijken terug op een fantastisch jubileum evenement van ons bedrijf. Door de tekst op jullie website werd ik getriggerd om jullie te benaderen en alles is waargemaakt. Hartelijk dank.”
Monique de Jager (Delamine B.V.)

★★★★★  “Het optreden heeft zeker aan de verwachtingen voldaan. Als reactie kan ik je meegeven dat het voor ons belangrijk is dat het sfeerverhogend is maar dat de muziek niet overheersend is. Het is bedoeld als achtergrond en dat kwam perfect tot uiting. Belangrijk daarbij ook is dat jullie (de muzikanten) er verzorgd uitzien en passend waren in het aanwezige gezelschap.”
Eline van Stralen (ABN AMRO)

★★★★★  “Ik was erg blij met jullie optreden. Het beschaafde geluidsniveau maakte het voor bezoekers mogelijk om gewoon te converseren, terwijl mensen die dat wilden (en daarvan waren er best veel) aandachtig konden luisteren. Jullie hebben een erg prettig repertoire maar spelen dat met aandacht voor details en dynamiek. Het is achtergrondmuziek, maar zeker geen muzak. Ik zal in de toekomst zeker vaker een beroep op jullie doen.”
Erik Groeneweg (Directeur Theater De Willem)

★★★★★  “Bij deze laat ik U weten dat wij zeer tevreden zijn over Uw bijdrage aan de succesvolle avond donderdag j.l. tijdens het marktdiner van de VNAB. U heeft gezorgd voor prima achtergrondmuziek, die het mogelijk maakte dat aan de tafels ook rustig kon worden geconverseerd. Nogmaals dank en wellicht tot ziens.”
Dhr. R.J.W. van der Wal (VNAB)

★★★★★  “Ik ben heel erg blij dat wij jullie voor de openingsavond voor ons 7th European Registrar Conference in het van Gogh Museum konden inhuren. Onze gasten uit de hele wereld hebben met hun welwillende uitingen over jullie optreden deze keuze bevestigd. Wij zijn ook heel erg tevreden over jullie flexibiliteit om in een zo grote locatie zo makkelijk en ongecompliceerd van plaats te kunnen veranderen met jullie hele trio. Alles bij elkaar heeft dit voor ons en onze gasten tot een onvergetelijke opening van ons congres geleid. Hiervoor nogmaals hartelijk dank.”
Birgit Maas (UVA Erfgoed), Liesbeth Schotsman (Paleis het Loo) en Martine Kilburn (van Gogh Museum)

★★★★★  “Jullie optreden heeft volledig beantwoord aan de verwachtingen. Heerlijke muziek en voor de gasten ruimte latend voor de conversatie. De combinatie van dineren, dat verlevendigd werd door jullie muzikaal optreden, verhoogde sfeer en gezelligheid. De breed gedragen conclusie kan niet anders zijn, dat wat jullie offreren ook wordt waargemaakt. Succes met hopelijk nog vele optredens om ook anderen ervan te laten genieten.”
Dhr. J.I.M. Hoffscholte (Rotary International)


Reacties – DJ

★★★★★  “Beste Paul, Dank voor een geslaagde toevoeging aan mijn borrel. Naast het feit dat ik zelf erg tevreden was, heb ik van de gasten alleen maar positieve reacties ontvangen. Doordat de muziek op de achtergrond bleef, zorgde dit voor een relaxte en goede sfeer, waarbij de mensen nog steeds gezellig konden praten. Dit is wat men ook verwacht op een zondagmiddag. Daarbij vind ik jou uiterst professioneel en voel je goed aan wat er verwacht wordt. Zeker aan te bevelen!
Peter Bos – Verjaardagsborrel – Grand Café De Tropen – Amsterdam

★★★★★  “We zijn nog steeds aan het nagenieten” We wilden een ongedwongen feest geven voor een zeer divers gezelschap. Mede door jullie aanwezigheid is dit ons inziens gelukt. Onze gasten kwamen meteen in de stemming bij binnenkomst door de toepasselijke muziek die gespeeld werd door het Ascot Jazz Trio. Liefhebbers konden genieten van de muziek en er kon ook gewoon gepraat worden. De positieve reacties waren talrijk. De DJ zorgde voor welgekozen muziek door de middag/avond heen waarbij de muziekkeuze positief bijdroeg aan de sfeer. Rustiger muziek tijdens het eten en wat meer uptempo naar mate het feest vorderde. We hadden het niet beter kunnen wensen. Dank voor jullie aanwezigheid. Groeten, Frank
Frank​ & Bianca – 25 jaar samen – Den Hout

★★★★★  “We vonden het geweldig. Goede muziek, mooie presentatie qua apparatuur en strak in het pak. Het was helemaal top!
Frank Heijckers – Verjaardagsfeest – Theater de Huiskamer – Weert

★★★★★  “Beste Paul, Wij hebben een onvergetelijk feest gehad, met een blijvende herinnering voor- en aan onze ouders. Jouw optreden heeft ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan. We waarderen het zeer dat je tevens bereid was een bijdrage aan de quiz te leveren en na afloop wat langer door wilde spelen. Door dat laatste was de overgang naar het einde veel prettiger. Zoals gezegd niets dan lof, ook wat we aan feedback van de gasten terugkregen.”
Harald Vroegop – 50-jarige bruiloft – Van der Valk Hotel Middelburg

★★★★★  “Correcte en vriendelijke benadering. Leuke setup en natuurlijk heerlijke muziek precies zoals voorbesproken. Zeker een aanrader voor een feest met mooie muziek”
Ronald van den Broek – Borrel en Walking Dinner – 402automotive.com – Hoeven

★★★★★  “Hoi Paul, Mede door jouw bijdrage is het een super leuk feest geweest. Prettig dat je aangevoeld hebt welke muziek het beste bij de gasten paste. Bedankt voor je inzet. En graag tot een volgende keer.”
Niels & Janet – Verjaardag – Kockengen


Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Opdrachtgevers
Locaties