Bruiloft

Op zo’n bijzondere dag als de bruiloft moet alles natuurlijk perfect zijn. Dat geldt zeker voor de muziek.

Muziek is zeer belangrijk. Muziek kan een feest maken of breken. Daarom moet de muziek goed zijn. Wij zorgen daarvoor.

Achtergrondmuziek

Om een bruiloft succesvol te maken is sfeervolle achtergrondmuziek tijdens de receptie en/of het diner onontbeerlijk. Deze muziek mag natuurlijk niet te hard zijn. U wilt natuurlijk lekker met uw familie en vrienden kunnen praten. Wij begrijpen dat als geen ander.

Niets is erger dan elkaar niet kunnen verstaan. Dat zal bij ons dan ook niet gebeuren! Wij verzorgen heerlijke achtergrondmuziek waarbij het volume te allen tijde beperkt blijft zodat men gewoon met elkaar kan blijven praten. Op deze manier krijgt u nét dat beetje meer en wordt uw bruiloft bijzonder stijlvol met een aangename ambiance.

Muziek op maat – Live of DJ

U kunt kiezen voor live achtergrondmuziek van ons Jazztrio, of voor lekkere achtergrondmuziek van onze Achtergrondmuziek DJ. De muziekstijl kan naar wens worden ingevuld. Of u nu houdt van Easy Listen Jazz Classics van vroeger, of lekkere Smooth Jazz muziek van nu, van Big Band muziek of Latin muziek, of misschien zelfs van Soul of Acid Jazz, het maakt niets uit. Bij ons kunt u alle kanten op. Uw favoriete muziek zit er zeker bij.

Het is eventueel ook mogelijk om een DJ voor het feest bij ons te boeken. Neem voor vragen hierover vrijblijvend contact met ons op.

Ga voor 100% zekerheid en boek de muziek voor uw bruiloft bij AchtergrondJazz

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Receptie
Diner