DJ

Onze professionele en ervaren DJ verzorgt de beste muziek voor bruiloft, receptie, diner en feest.

Of het nu gaat om sfeervolle achtergrondmuziek of lekkere dansmuziek, het maakt niets uit. Met onze DJ kunt u echt alle kanten op en zit u altijd goed!

Onze Allround DJ kan de rol innemen van een Smooth Jazz DJ, Lounge DJ, Easy Listening Jazz DJ, Funk DJ, Soul DJ, Jazz Dance DJ of Dance Classics DJ. Het kan allemaal.

Gevarieerde muziek

Onze DJ beschikt over een uitgebreid en gevarieerd repertoire van de beste muziek. Hij past het repertoire aan de situatie aan en houdt rekening met uw wensen. Instrumentaal, vocaal, big band, jazztrio, solo piano, een heel orkest met strijkers etc. Het kan allemaal. Uw favoriete muziek zit er zeker bij.

Perfect geluid

De geluidskwaliteit en het geluidsniveau zijn bijzonder belangrijk
Daarom is dit bij ons net zo belangrijk als de keuze van de muziek.

Wij maken zelf gebruik van de beste geluidsapparatuur van Bose en besteden veel aandacht aan de juiste instelling van het geluid. Dit is doorslaggevend voor het welslagen van een feest of evenement!

Niets is erger dan elkaar niet kunnen verstaan tijdens een bruiloft, receptie of diner, of thuiskomen met oorsuizen (gehoorbeschadiging) na een avondje dansen op keiharde muziek tijdens een feest.
Dat zal bij ons niet gebeuren! Het geluidsniveau wordt altijd nauwkeurig ingesteld. En omdat de kwaliteit van het geluid bijzonder hoog is kan het geluidsniveau omlaag. Daarom is de muziek nooit te hard!

Muziekfragmenten
  1. Smooth Jazz 2:55
  2. Lounge 4:50
  3. Famous Vocals 1:38
  4. Easy Listening Jazz Classics 3:00
  5. Bossa Nova 3:46
  6. Dance Classics 3:29
Reacties – DJ

★★★★★  “Beste Paul, Dank voor een geslaagde toevoeging aan mijn borrel. Naast het feit dat ik zelf erg tevreden was, heb ik van de gasten alleen maar positieve reacties ontvangen. Doordat de muziek op de achtergrond bleef, zorgde dit voor een relaxte en goede sfeer, waarbij de mensen nog steeds gezellig konden praten. Dit is wat men ook verwacht op een zondagmiddag. Daarbij vind ik jou uiterst professioneel en voel je goed aan wat er verwacht wordt. Zeker aan te bevelen!
Peter Bos – Verjaardagsborrel – Grand Café De Tropen – Amsterdam

★★★★★  “We zijn nog steeds aan het nagenieten” We wilden een ongedwongen feest geven voor een zeer divers gezelschap. Mede door jullie aanwezigheid is dit ons inziens gelukt. Onze gasten kwamen meteen in de stemming bij binnenkomst door de toepasselijke muziek die gespeeld werd door het Ascot Jazz Trio. Liefhebbers konden genieten van de muziek en er kon ook gewoon gepraat worden. De positieve reacties waren talrijk. De DJ zorgde voor welgekozen muziek door de middag/avond heen waarbij de muziekkeuze positief bijdroeg aan de sfeer. Rustiger muziek tijdens het eten en wat meer uptempo naar mate het feest vorderde. We hadden het niet beter kunnen wensen. Dank voor jullie aanwezigheid. Groeten, Frank
Frank​ & Bianca – 25 jaar samen – Den Hout

★★★★★  “We vonden het geweldig. Goede muziek, mooie presentatie qua apparatuur en strak in het pak. Het was helemaal top!
Frank Heijckers – Verjaardagsfeest – Theater de Huiskamer – Weert

★★★★★  “Beste Paul, Wij hebben een onvergetelijk feest gehad, met een blijvende herinnering voor- en aan onze ouders. Jouw optreden heeft ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan. We waarderen het zeer dat je tevens bereid was een bijdrage aan de quiz te leveren en na afloop wat langer door wilde spelen. Door dat laatste was de overgang naar het einde veel prettiger. Zoals gezegd niets dan lof, ook wat we aan feedback van de gasten terugkregen.”
Harald Vroegop – 50-jarige bruiloft – Van der Valk Hotel Middelburg

★★★★★  “Correcte en vriendelijke benadering. Leuke setup en natuurlijk heerlijke muziek precies zoals voorbesproken. Zeker een aanrader voor een feest met mooie muziek”
Ronald van den Broek – Borrel en Walking Dinner – 402automotive.com – Hoeven

★★★★★  “Hoi Paul, Mede door jouw bijdrage is het een super leuk feest geweest. Prettig dat je aangevoeld hebt welke muziek het beste bij de gasten paste. Bedankt voor je inzet. En graag tot een volgende keer.”
Niels & Janet – Verjaardag – Kockengen

Pluspunt van onze DJ: Hij komt alleen. Dus de prijs is bijzonder scherp!


Onze DJ is het budget vriendelijk alternatief voor goede muziek bij een bruiloft, receptie, diner en feest.

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.


Jazztrio