Diner

Een diner is pas geslaagd als alles perfect is. Hiervoor zijn niet alleen lekkere gerechten, mooie wijnen en goede bediening noodzakelijk. Een mooie locatie en goed gezelschap zijn net zo belangrijk. Maar wat zeker niet vergeten mag worden is goede muziek!

Muziek is zeer belangrijk. Muziek kan een feest maken of breken. Daarom moet de muziek goed zijn. Wij zorgen daarvoor.

Achtergrondmuziek

Om een diner succesvol te maken is sfeervolle achtergrondmuziek onontbeerlijk. Deze mag absoluut niet te hard zijn. Want u wil natuurlijk lekker met uw tafelgenoten kunnen praten. Wij begrijpen dat als geen ander.

Niets is erger dan elkaar niet kunnen verstaan. Dat zal bij ons dan ook niet gebeuren! Wij verzorgen heerlijke achtergrondmuziek waarbij het volume te allen tijde beperkt blijft zodat men gewoon met elkaar kan blijven praten. Op deze manier krijgt u nét dat beetje meer en wordt uw diner bijzonder stijlvol met een aangename ambiance.

Muziek op maat – Live of DJ

U kunt kiezen voor live achtergrondmuziek van ons Jazztrio, of voor lekkere achtergrondmuziek van onze Achtergrondmuziek DJ. De muziekstijl kan naar wens worden ingevuld. Of u nu houdt van Easy Listen Jazz Classics van vroeger, of lekkere Smooth Jazz muziek van nu, van Big Band muziek of Latin muziek, of misschien zelfs van Soul of Acid Jazz, het maakt niets uit. Bij ons kunt u alle kanten op. Uw favoriete muziek zit er zeker bij.

Ga voor 100% zekerheid en boek de achtergrondmuziek voor uw diner bij AchtergrondJazz

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bruiloft
Receptie