Achtergrond
Jazz
Sfeervolle achtergrondmuziek op maat

AchtergrondJazz verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek op maat

AchtergrondJazz verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek op maat voor receptie, bruiloft, diner, bedrijfsfeest of evenement.

Meer dan 25 jaar ervaring
Wij zijn al meer dan 25 jaar professioneel actief in de muziek! Daarom beschikken wij over ruime ervaring en is de kwaliteit gegarandeerd!

Zeer uitgebreid netwerk
Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van de beste professionele muzikanten.

Alleen beroepsmuzikanten en DJ's
Onze muzikanten hebben allen een conservatoriumopleiding genoten, hebben een ruime ervaring en zijn al jarenlang fulltime professioneel muzikant en/of DJ.

Geluidssterkte
De geluidssterkte wordt altijd aan uw wens aangepast.

Garantie
Alle afspraken worden in een contract vastgelegd. Dit biedt u de garantie dat alles precies verloopt zoals is afgesproken.

Offerte
U kunt altijd, gratis en geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen.

Paul Mulder
AchtergrondJazz is opgericht door Paul Mulder. Paul is zelf professioneel muzikant. Hij heeft een conservatoriumopleiding afgerond en is al meer dan 25 jaar actief in de muziek, in binnen- en buitenland. Paul beschikt daarom over een ruime ervaring. Paul Mulder kent de mensen in de muziekwereld. Hij weet dus waarover hij praat! Paul is dan ook zeer vakbekwaam en kan u uitstekend adviseren!

Meer informatie over Paul Mulder vindt u op www.paulmulder.nl en op LinkedIn.

AchtergrondJazz staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, KvK-nummer: 32143491, en beschikt over een inhoudingsplichtigenverklaring en een BTW-nummer: NL1792.81.422.B01.

AchtergrondJazz - Sfeervolle achtergrondmuziek op maat