Achtergrond
Jazz
Sfeervolle achtergrondmuziek op maat

Gitarist voor Bruiloft, Receptie en Diner

Gitarist voor Bruiloft, Receptie en Diner

Onze gitarist is zeer professioneel en ervaren, en speelt sfeervolle achtergrondmuziek die de gesprekken niet stoort. Ideaal voor bruiloft, receptie en diner.

Hij is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, afdeling Jazz/Lichte Muziek en heeft privélessen gevolgd in Brussels bij Phillipe Catherine, in New York bij David Gilmore en in Rio de Janeiro bij Ricardo Silveira, Nelson Faria en Luciana Rabello.

Inmiddels heeft hij gespeeld met o.a.: Dutch Swing College Band, Bernard Berkhout Swing Orchestra, Holland Big Band, Toots Thielemans, Thijs van Leer, Barry Harris, Rob Agerbeek, Peter King, Ferdinand Povel, Scott Hamilton, Eric Vloeimans, Benny Bailey, Ack van Rooyen, Fay Claassen, Denise Jannah, Lils Mackintosh, Laura Fygi, Izaline Calister, Edsilia Rombley en Greetje Kauffeld.

Door zijn jarenlange ervaring en zijn uitgebreide repertoirekennis is hij bijzonder flexibel en weet hij altijd de juiste aangename sfeer te creëren.

Zijn repertoire omvat bekende, en ook minder bekende, Jazz, Latin en American Songbook nummers. Ideaal voor uw bruiloft, receptie of diner.

Geluidsfragmenten

Tea For Two

Prijzen
Meer informatie over de prijs vindt u hier.

Offerte
U kunt altijd, gratis en geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen.

Andere Gitaristen
Gitarist Brasil

AchtergrondJazz - Sfeervolle achtergrondmuziek op maat